U kunt een nieuwe export aanmaken door naar het tabblad "Export opties" te gaan en vervolgens op de knop "Nieuwe export" te klikken.

Exports moeten een naam en ten minste één geldig e-mailadres krijgen. Een export kan ofwel "Eenmalig" zijn of "Gepland" voor een specifieke datum. Als de export gepland is, kunt u de frequentie van de export instellen.

Elke geëxporteerde rij telt mee voor uw exportkrediet voor binnenlands of internationaal gebruik. Zodra het formulier is ingevuld, klikt u op Bevestigen om de export te beginnen.