Om de volledige audittrail te bekijken selecteer 'Audits' in het linker menu:

Dit zal u leiden naar een volledige lijst van alle activiteiten voltooid door alle gebruikers in uw organisatie. U zult zien:

1. Type - Een brede groepering van de tijd van gebeurtenissen ofwel Monitoring, Search, Profile of Alert
  2. Event - Een meer specifieke uitsplitsing van welke gebeurtenis heeft plaatsgevonden
  3. Description - een beschrijving van de gebeurtenis die plaatsvond
  4. Related Profile - Het profiel dat gekoppeld is aan de activiteit
  5. User-ID - De gebruiker die de taak uitvoerde
  6. Date - de datum van de gebeurtenis
  7. Time - het tijdstip van de gebeurtenis

Het audittrail kan worden gefilterd op trefwoorden, gebeurtenis of datum & tijd.

Als u het volledige audittrail wilt downloaden kunt u dat doen door de 'Download' knop te selecteren in de linker benedenhoek.