Gebruikers die op de identiteitscontrole-service International ID Verification zijn geabonneerd, kunnen de identiteit van een persoon verifiëren. Dit gebeurt elektronisch, door de volledige naam, geboortedatum en adres van een persoon op te zoeken. De service vergelijkt vervolgens de gegevens met verschillende informatiebronnen, zoals bijvoorbeeld:

1. Door de overheid gecontroleerde bronnen (belastingdienst, rijbewijsgegevens)
  2. Kredietinstellingen
  3. Telecom- en nutsbedrijven
  4. Commerciële en consumentenbronnen

Nadat u de gevraagde gegevens hebt ingevoerd, zal de zoekopdracht de volgende mogelijke resultaten opleveren, met de bronnen waarmee de gegevens zijn gematcht:

Partial match:

Full match:

No match:

U kunt het rapport vervolgens downloaden en opslaan in uw CRM- of klantdossiersystemen.

U kunt de persoon ook screenen op sancties, PEP's en negatieve media watchlists met de knop 'Screen' hieronder.

Hiermee vraagt u een rapport op van de screeningsoplossing binnen Protect zonder naar een andere pagina te navigeren.