Protect is toegankelijk via een kredietrapport van een bedrijf, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk met een simpele klik op een knop kunnen controleren of een bedrijf aan de eisen voldoet.

Op een bedrijfsrapport, klik op de "Meer Acties" knop en selecteer "Screen" uit het dropdown-menu.

Eenmaal geselecteerd, ontvangt u een meldingsbalk met de melding dat het rapport klaar is om te downloaden voor dat bedrijf in de weergave van onze leverancier, LexisNexis.

Dit wordt dan geladen in een PDF-formaat dat de gebruiker de relevante gezochte informatie en een samenvatting van de matchende informatie in het bestand geeft.