U kunt toegang krijgen tot uw profielgegevens door in te loggen en te klikken op de knop "Mijn account" in de rechterbovenhoek.

Dit opent de volgende pagina, waar u de mogelijkheid heeft om uw accountgegevens te bekijken, uw wachtwoord te wijzigen, uw taalvoorkeur te wijzigen en de Algemene Voorwaarden te bekijken.

U kunt dit gedeelte ook gebruiken om te controleren welke services zijn inbegrepen in uw pakket, uw gebruik en de verlengingsdata. Klik hiervoor op de sub-tab "Producten & services".