Importeren

Door te klikken op "Importeren" onder het tabblad Portfolios opent zich een klein venster waar u twee manieren hebt om nieuwe bedrijven in een portfolio te importeren.

De eerste optie is het uploaden van een .csv-bestand met een lijst van bedrijven die aan het geselecteerde portfolio moeten worden toegevoegd, samen met wat persoonlijke informatie over het bedrijf. De bedrijfsinformatie moet in de gevraagde volgorde staan en het bestand moet in .csv-formaat zijn (een voorbeeld kan worden gedownload door op de knop 'Download Sample' te klikken). Met de knop "Kies bestand" kunt u het te importeren bestand selecteren en de import wordt uitgevoerd zodra u op "Bevestigen" klikt.

Het importproces zal alle bedrijven in het bestand toevoegen aan het huidig geselecteerde portfolio, zolang u credits beschikbaar heeft. U ontvangt een e-mail zodra het bestand is geïmporteerd en verwerkt en u ontvangt meldingen over gebeurtenissen van deze bedrijven zodra de import is voltooid.

Als u op ‘Manual Import’ klikt, kunt u een bulklijst van bedrijven voor het gekozen land importeren met behulp van hun 'Safe Number' of 'Organisatienummer'*, gescheiden door een regeleinde.

*Importeren via organisatienummer wordt momenteel niet ondersteund voor alle beschikbare landen.