Wij begrijpen dat niet alle informatie in een kredietrapport of een bestuurdersrapport voor u relevant kan zijn. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om de informatie in uw gedownloade rapporten aan te passen naar uw behoeftes.

Aanpassing laat u toe te kiezen welke datasets worden opgenomen in uw rapporten en hoe u wilt dat uw rapport aan u geleverd wordt (PDF download of via e-mail). Aanpassingen worden toegepast per rapporttype (d.w.z. Kredietrapport of Bestuurdersrapport) en per rapportregio (d.w.z. NL rapport, BE rapport, DE rapport, etc.)

Om dit te doen, klik eerst op ‘Mijn Account’ in de rechterbovenhoek.

Klik hierna op ‘Instellingen’

Klik op ‘Gepersonaliseerd’ om uw gepersonaliseerde rapporten te configureren.

Kies vervolgens het land van de rapporten die u wenst te personaliseren, kies vervolgens voor Bedrijf of Bestuurder.

Daaronder ziet u een aantal datasets in categorieën. Standaard worden deze grijs weergegeven, wat betekent dat ze niet in uw rapport worden opgenomen. Om ze toe te voegen aan uw kredietrapport klikt u op het selectievakje links van de categoriekop, bijvoorbeeld ‘Samenvatting’. Door dit te doen worden alle datasets binnen de categorie opgenomen, indien u wenst kunt u elke dataset deselecteren.

Zodra u al uw datasets hebt gekozen, kiest u uw rapportbezorgingsmethode. Klik ten slotte op Opslaan onderaan de pagina om uw instellingen toe te passen.