Selecteer de tool 'Search' in het linkermenu van Protect.

Vanaf hier kunt u zoeken tegen LexisNexis World Compliance dataset. Selecteer Business of Individual in de linkerbovenhoek.

Vul de relevante zoekcriteria in en klik op 'Search'. De minimale zoekcriteria voor een bedrijf zijn 'Name' (Naam). De minimale zoekcriteria voor een persoon zijn 'First Name' (Voornaam) of 'Initial' (Voorletter) en 'Last Name' (Achternaam). Onthoud dat hoe minder informatie u invult, hoe breder de zoekopdracht zal zijn, en hoe meer details u geeft, hoe specifieker de resultaten zullen zijn.

Zoekresultaten

Zodra u uw zoekcriteria hebt ingevoerd en op 'Search' hebt geklikt, wordt u naar de resultatenpagina geleid. Hier ziet u de mogelijke overeenkomsten met uw zoekcriteria in LexisNexis World Compliance. Voor elke mogelijke overeenkomst ziet u:

1.           'Name' - Naam van de entiteit of van het individu

2.           Match - LexisNexis' Match Score (relevantiescore op basis van uw zoekcriteria)

3.           Reason Listed - De reden waarom het profiel bestaat, bijv. fraude, disciplinaire maatregelen, sancties (de volledige lijst is te vinden in de samenvatting)

Indien uw zoekopdracht geen resultaten oplevert, krijgt u de volgende pagina te zien:

Indien u voor controledoeleinden een bewijs van deze zoekopdracht wenst, kunt u links onderaan het scherm "Download Reports" selecteren. Dit zal een 'No Match Report' genereren waarin staat:

1.           De volledige gebruikte zoekcriteria

2.           De gegevens van de gebruiker die de zoekopdracht heeft uitgevoerd

3.           De datum en het tijdstip waarop de opzoeking werd voltooid

4.           'No Records Were Found Matching Your Search Criteria'-verklaring

Als u de zoekcriteria aan een profiel wilt toevoegen, selecteert u de knop in de rechterbenedenhoek.

Als uw zoekopdracht resultaten oplevert, kunt u meer informatie over de entiteit of persoon bekijken door de pijl omlaag te selecteren naast 'Reason Listed'. Hierdoor wordt het rapport uitgebreid zodat u meer informatie kunt bekijken.