Als u de informatie van één of meer rapporten in één gecombineerde PDF wilt downloaden, kunt u dat doen door het selectievakje naast de naam van de entiteit aan te vinken en vervolgens de knop "Download Reports" linksonder op het scherm te selecteren.

Als u dit selecteert, wordt een PDF-rapport van de geselecteerde entiteiten gedownload, waarin staat:

1. De volledige gebruikte zoekcriteria
  2. De gegevens van de gebruiker die de zoekopdracht heeft uitgevoerd
  3. De datum en het tijdstip waarop de opzoeking werd voltooid
  4. Records Summary - Een lijst van de geselecteerde entiteiten
  5. Volledig rapport over die entiteit van LexisNexis World Compliance