'Profiles' (Profielen) in Protect zijn een manier om zoekopdrachten te groeperen. Bijvoorbeeld als u Bedrijf A aan het onboarden was en u wilde zoeken in de holding, dochterondernemingen, bestuurders en aandeelhouders als afzonderlijke zoekopdrachten maar ze allemaal groeperen, dan zou u 'Profiles' gebruiken.

Om een entiteit of meerdere entiteiten aan een profiel toe te voegen, selecteert u 'Add # Record To Profile' in de rechterbenedenhoek.

U wordt dan gevraagd om een profiel aan te maken (Create Profile) of een profiel te selecteren (Select Profile).

Als u een bestaand profiel heeft waaraan u het record wilt toevoegen, kunt u dit uit het drop down menu selecteren. U kunt bestaande profielen filteren door te beginnen met het intypen van een Profiel naam. Klik dan eenvoudigweg op "Add to Profile" (Toevoegen aan profiel).

Als u een nieuw profiel wilt aanmaken, typt u gewoon de naam van uw keuze in en klikt u op 'Create Profile'. Denk eraan dat alle profielen een unieke naam moeten hebben om duplicatie voor auditdoeleinden te vermijden.

Zodra u een profiel hebt aangemaakt of gekozen, wordt u naar dat profiel geleid.

Op het profiel kunt u alle vorige zoekopdrachten bekijken, inclusief de gebruikte criteria, opgesplitst in 'Business Searches' (Bedrijven) en 'Individual Searches' (Individuen).

Indien aan één van deze categorieën nog geen zoekopdracht is toegevoegd, d.w.z. u heeft alleen gezocht naar bedrijven en niet naar individuen gerelateerd aan het profiel, dan zal het ongebruikte tabblad het onderstaande weergeven.

Elk profiel bevat ook een mini-audittrail dat uitsluitend betrekking heeft op gebeurtenissen die aan dat profiel zijn gekoppeld.

Indien u in het profiel audittrail wil zoeken naar een specifieke gebeurtenis, kan U zoeken op 'Keywords' (trefwoorden) of op 'Date Range' (datumbereik) door gebruik te maken van de 'Show Filters' knop.

Als u de opgeslagen informatie voor een van de zoekopdrachten opnieuw wilt bekijken, selecteert u de knop 'View' naast een van de entiteiten.