Om een entiteit toe te voegen aan On-Going Monitoring klikt u op de knop "Add" naast de entiteit die u wilt toevoegen.

Alle entiteiten worden 's nachts gemonitord. Bij het selecteren van de knop 'Add' wordt u gevraagd te selecteren wat u wilt dat de monitoringsdrempel wordt. Dit betekent enkel hoe relevant de resultaten zullen zijn - indien u bijvoorbeeld 'Bedrijf ABC' wenst te controleren aan een drempel van 85%, kan het zijn dat u resultaten krijgt voor 'Onderneming ABC' of 'Bedrijf BAC'. Als u echter Bedrijf ABC op 100% monitort, krijgt u alleen een melding als er een profiel is met exact dezelfde naam, inclusief spelling.

Het is volledig aan de gebruiker bij welke drempel deze wil monitoren, maar de overgrote meerderheid van de gebruikers beveelt 85% aan. Met dit in gedachten wordt onze monitoring automatisch ingesteld op 85%.

Zodra een entiteit is toegevoegd aan monitoring kan het worden verwijderd door het selecteren van dezelfde knop die nu zal lezen 'Remove'.

U kunt er ook voor kiezen om e-mailnotificaties te ontvangen voor records die worden gemonitord, zoals hieronder:

Om de volledige lijst te zien van entiteiten die worden gemonitord, selecteert u "Monitoring" in het menu aan de linkerkant.

Dit is een volledige lijst van alle entiteiten die worden gemonitord. Indien u enkel de entiteiten met waarschuwingen wenst te zien, kan u rechts bovenaan 'View Alerts Only' selecteren. U kunt selecteren of u bedrijven of individuen wilt bekijken door het corresponderende tabblad te selecteren.

De volgende informatie zal worden weergegeven voor alle entiteiten:

1. Bedrijfsnaam/Volledige persoonsnaam
  2. Stad
  3. Geassocieerd profiel
  4. Datum toegevoegd
  5. Aantal waarschuwingen

Als u een van de updates wilt bekijken, kunt u de knop 'Review Updates' selecteren. Protect zal dan de lijst met nieuwe profielen weergeven die aan uw zoekcriteria voldoen.

Vergelijkbaar met de resultaten pagina zal de 'Review Updates' pagina weergeven:

1. Naam
  2. Match (Relevantie Score)
  3. Geboortedatum (alleen individueel)
  4. Reden van vermelding

Potentiële matches die niet zijn geselecteerd zullen automatisch worden toegevoegd aan een acceptatielijst zodat ze niet zullen verschijnen in toekomstige waarschuwingen. Als geen van de resultaten relevant is, klikt u eenvoudig op 'Discount All Results' in de rechterbenedenhoek.

U kunt ook de monitorpagina gebruiken om meerdere entiteiten in één keer uit Monitoring te verwijderen. Klik op het selectievakje 'Remove from Monitoring' en vervolgens op 'Remove Search from Monitoring' in de rechterbenedenhoek.