U kunt toegang krijgen tot uw Accountgebruik door in te loggen en te klikken op de knop "Mijn Account" in de rechterbovenhoek en vervolgens "Producten & Services" te selecteren.

Hier kunt u alle services zien die u binnen uw pakket heeft, hoeveel credits u heeft gebruikt en hoeveel credits u nog over heeft. U kunt ook de verlengingsdatum voor elke service zien.

U heeft ook de mogelijkheid om door uw gebruiksgeschiedenis te zoeken door te filteren op naam en datumbereik. Om dit te doen, klik op "Gebruiksstatistieken".