Dat gebeurt soms! Gelukkig is het makkelijk op te lossen. Hier is wat u moet doen, afhankelijk van waar u aan herinnerd moet worden...

Wachtwoord vergeten?

Ga naar www.creditsafe.com/nl en klik op de ‘Inloggen’ knop rechtsboven in het menu.

U komt dan op de inlogpagina waar u op de link 'Wachtwoord vergeten?' kunt klikken.

Via deze link komt u in het gedeelte 'Wachtwoord opvragen' waar u om uw gebruikersnaam wordt gevraagd.

Een tijdelijk wachtwoord zal dan worden gemaild naar het opgegeven e-mailadres als dit het belangrijkste e-mailadres is dat aan de account is gekoppeld.

Zodra u zich hebt aangemeld met uw tijdelijke wachtwoord, kunt u uw wachtwoord bijwerken naar iets wat u zich beter kunt herinneren door te gaan naar: Mijn Account > Accountbeveiliging en de knop 'Wachtwoord wijzigen' te gebruiken om uw wachtwoord bij te werken.

Gebruikersnaam vergeten?

Log hieronder een ticket en een van onze klantenserviceteams zal binnenkort contact met u opnemen om een aantal details met u te bevestigen en u een herinnering van uw gebruikersnaam te geven. Als u ook uw wachtwoord bent vergeten, kunnen wij dit tegelijkertijd voor u resetten.