Misschien wilt u een aantal van uw meest prominente klanten, leveranciers of concurrenten in de gaten houden. Misschien wilt u zelfs uw eigen rapport in de gaten houden om er zeker van te zijn dat het altijd up-to-date is en resultaten laat zien die uw bedrijf weerspiegelen.

De Internationale Monitoringstool van GraydonCreditsafe stelt u in staat om bedrijven in de gaten te houden voor het geval er iets verandert in hun kredietrapport. Als u een bedrijf monitort, ontvangt u e-mailmeldingen als er iets verandert in het rapport van dat bedrijf.

Zo monitort u een bedrijf:

1. Wanneer u een kredietrapport bekijkt, klikt u op de knop 'Monitor' in de rechterbenedenhoek van de koptekst van het rapport.

2. Er verschijnt een venster met opties zoals aan welk portfolio u het bedrijf wenst toe te voegen, en of u bijkomende notities of details wenst toe te voegen. Selecteer het gewenste portfolio in de linkerkolom.

3. Voor nieuwe gebruikers zal elk kredietrapport dat u bekijkt automatisch worden toegevoegd aan uw standaardportfolio in Monitoring als standaardinstelling. U kunt de automatische monitoring uitschakelen door te klikken op de schakelaar Automatische Toevoeging in het pop-upvenster (hierboven).

Automatische monitoring kan ook worden in- of uitgeschakeld via de toggle binnen de Internationale Monitoring applicatie zelf.

4. Eenmaal toegevoegd, zal de knop groen worden en de tekst zal veranderen in 'Monitored'.