Het menu is beschikbaar op alle pagina's.

1. Door te klikken op het logo of het home icoon keert u terug naar uw GraydonCreditsafe startpagina.

2. Als u hier klikt, logt u uit.

3. Met de tabbladen kunt u navigeren tussen de verschillende pagina's van het Internationale Monitoring-product.

4. Als u hier klikt, worden de berichten weergegeven die u hebt verzonden, inclusief waarschuwingsmails, importrapporten, synchronisatierapporten en exportrapporten.

5. Het blok Gebeurtenissen toont het aantal gebeurtenissen dat voor het geselecteerde portfolio heeft plaatsgevonden in respectievelijk de laatste 24 uur, 7 dagen, 2 weken en 30 dagen.

Door te klikken op het getoonde getal wordt een pop-up venster geopend met de bedrijven in het geselecteerde portfolio die in dat datumbereik zijn veranderd.

U kunt naar het volledige rapport voor een bedrijf gaan door op de naam van het bedrijf te klikken; de lijst kan ook worden gesorteerd op land, datum, naam en gebeurtenis.

6.  Met deze dropdown kunt u het huidige portfolio selecteren uit het portfolio dat u heeft ingesteld.

7.  Met de knop ‘Automatische toevoeging' kunt u de automatische monitoring in- of uitschakelen. Als automatische monitoring is ingeschakeld, wordt een bedrijf automatisch toegevoegd aan het standaardportfolio.